Werkende oplossingen maak je samen!

Optimaal vastgoed beheer

Met emlinked vastgoedbeheer software heb je altijd en overal de beschikking over alle gegevens. Alle financiële gegevens en documenten worden centraal opgeslagen en zijn op de mobiele telefoon, tablet en PC/Mac eenvoudig en direct te bereiken.

Emlinked, software voor vastgoedbeheer – Diensten: Training en Advies, Support, Strippenkaart, Administratie

Alle vastgoedgegevens overal bereikbaar

Optimaal gemak, maximale flexibiliteit en beste zekerheid!

Kennis is macht

Emlinked biedt diverse trainingen aan voor eigenaren, vastgoedbeheerders en administrateurs.
Om het vastgoed goed te beheren en te administreren zijn enkele vaardigheden in het systeem nodig.
Door een specifieke training op jouw vakgebied wordt je opgeleid om het maximale resultaat uit het gebruik van emlinked te kunnen halen.

Werkende oplossingen maak je samen!

De continuïteit van jouw vastgoedbeheer is onze prioriteit. Om er voor te zorgen dat je maximale ondersteuning ontvangt bieden wij 1e lijn support. Onze support is op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur bereikbaar…

Betaal makkelijk met een gereduceerd tarief

Betaal een lager uurtarief met onze “strippenkaart” en bespaar kosten! De besparing kan maar liefst oplopen tot 25% op het uurtarief. Je koopt vóóraf een strippenkaart met daarop een overeengekomen aantal tweedelijns support- en onderhoudsuren.

Uitbesteden van taken

Met alle drukte van de dag kan het natuurlijk zijn dat door tijdgebrek belangrijke taken in emlinked niet altijd de juiste aandacht kunnen krijgen. Wist je dat wij je hiermee ook kunnen helpen? Wij helpen diverse klanten met het uitvoeren van administratieve taken rondom het beheer van hun vastgoedportefeuille. Hierbij valt te denken…

Proactief beheer creëert ruimte en rust voor je relaties!

Vastgoedbeheer kan echt soepel en snel.