Van contact tot contract

Contract Beheer

Doordat in emlinked alle huurcontracten eenvoudig ingevoerd kunnen worden en standaard per entiteit (eigenaar, BV, etc) te bekijken zijn, of juist alle contracten bij elkaar getoond kunnen worden, zijn alle contracten overzichtelijk en real-time te beheren.

Met emlinked Contract Beheer kunnen alle contract wijzigingen eenvoudig gedaan worden, zaken als einddata en verleningen worden tijdig onder de aandacht gebracht in het taken dashboard en alle aanvullende afspraken (gedurende de looptijd) van een contract worden netjes bijgehouden. Zelfs alle originele documenten kunnen als bijlage worden opgeslagen.

Contractvoorschotten kunnen tussentijds worden afgerekend en er kan een eindafrekening worden gemaakt die rekening houdt met de borg in emlinked.

Als een contactpersoon is aangemaakt kunnen deze gegevens op ieder moment gebruikt worden op een huurcontract. Zo wordt een contact eenvoudig een contract.

Contract Beheer – emlinked, vastgoedmanagement software

Andere softwareoplossingen voor commercieel vastgoedbeheer

Waarom kiezen voor onze vastgoedmanagement software
Vertrouwen is goed, controle is beter!

Emlinked biedt u de beste ondersteuning voor al uw primaire bedrijfsprocessen bij het beheren van vastgoed portefeuilles. Met emlinked Contract Beheer heeft u alle innovatieve oplossingen voor handen; van huurprolongatie tot indexatie, servicekosten en de mogelijkheid om vergoedingen voor het beheer te kunnen berekenen op basis van vooraf ingestelde parameters of juist tegen een vast tarief.

Rendement op elke cent!

Door gebruik te maken van emlinked Portefeuille Beheer heeft u altijd inzicht in de resultaten van de gehele portefeuille, van ieder object en van elke individuele eenheid. Portefeuille Beheer is de basis van emlinked waarop u desgewenst de andere onderdelen kunt gebruiken.

Het voeren van een goede administratie begint bij een goede registratie!

Omdat emlinked niet anders kan dan zorgdragen voor juiste prolongatie (met correcte indexatie) zijn de grootboekposten op ieder moment beschikbaar en inzichtelijk.

Eén unieke plek waar iedere huurder zijn of haar eigen informatie kan vinden!

Met het emlinked huurdersportaal krijgt iedere huurder afzonderlijk toegang tot zijn of haar eigen contractgegevens, facturen, betalingsinformatie en servicemeldingen.