Uitbesteden van taken

Administratie

Met alle drukte van de dag kan het natuurlijk zijn dat door tijdgebrek belangrijke taken in emlinked niet altijd de juiste aandacht kunnen krijgen.

Wist je dat wij je hiermee ook kunnen helpen? Wij helpen diverse klanten met het uitvoeren van administratieve taken rondom het beheer van hun vastgoedportefeuille. Hierbij valt te denken aan:

  • Maandelijks uitvoeren van de indexatie, prolongatie en het versturen van de huurfacturen (via e-mail);
  • Invoeren van nieuwe gegevens als vastgoedobjecten, huurders en huurcontracten;
  • Hulp bij het boeken van kosten en de verdeling hiervan;
  • Begeleiding bij het verwerken van de betalingen.

In opdracht van jou voert een emlinked medewerker snel, correct en tijdig administratieve handelingen uit waardoor jij tijd over houdt voor andere belangrijke zaken.

Snelle verwerking facturen en bankafschriften

Door de unieke integratie met Direct Banking is het bijwerken van de banken letterlijk een druk op de knop, ongeacht het aantal rekeningen!

Heb je veel documenten (bijvoorbeeld inkoopfacturen)? Emlinked biedt je de mogelijkheid om digitale facturen automatisch in emlinked te kunnen verwerken. Wij maken hierbij gebruik van een oplossing van een van onze partners (Document Capture) en vertellen je hier graag meer over.

Vastgoedportefeuille administratie – emlinked vastgod beheer software

Proactief beheer creëert ruimte en rust voor je relaties!

Vastgoedbeheer kan echt soepel en snel.

Bekijk de andere diensten

Kennis is macht

Emlinked biedt diverse trainingen aan voor eigenaren, vastgoedbeheerders en administrateurs.
Om het vastgoed goed te beheren en te administreren zijn enkele vaardigheden in het systeem nodig.
Door een specifieke training op jouw vakgebied wordt je opgeleid om het maximale resultaat uit het gebruik van emlinked te kunnen halen.​

Betaal makkelijk met een gereduceerd tarief

Betaal een lager uurtarief met onze “strippenkaart” en bespaar kosten! De besparing kan maar liefst oplopen tot 25% op het uurtarief. Je koopt vóóraf een strippenkaart met daarop een overeengekomen aantal tweedelijns support- en onderhoudsuren.​

Werkende oplossingen maak je samen!

De continuïteit van jouw vastgoedbeheer is onze prioriteit. Om er voor te zorgen dat je maximale ondersteuning ontvangt bieden wij 1e lijn support. Deze support is gedurende werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur te bereiken…