Over ons

Het team

Microsoft partner faect draagt zorgt voor het technisch en functioneel beheer van de emlinked software. Support en doorontwikkeling worden gedaan door de Microsoft Business Central specialisten van faect.

De voorhoede van ons team:

Raymond Perridon – emlinked entrepeneur

Raymond

Chief's Chief

De Entrepeneur van emlinked. Raymond heeft een historie in de IT industrie, maar raakte gedurende zijn loopbaan gespecialiseerd in het vastgoed. Als vastgoedondernemer weet Raymond als geen ander wat u nodig heeft om succesvol in het vastgoed te ondernemen.

Thorwald

Thorwald

Chief Happy Customers

Support professional met een uitgebreide ervaring in meerdere administratieve ERP systemen. Door deze brede ervaring is Thorwald zeer goed in staat vragen te analyseren en mee te denken richting de oplossing. Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt? Thorwald staat paraat om je verder te helpen!

Iryna

Chief Art & Design

Product Manager emlinked. In deze rol is Iryna verantwoordelijk voor het uitrollen van de software en het aansturen van het developmentteam. Iryna is doorlopend in gesprek met klanten om feedback te verzamelen, deze input gebruikt zij om de software door te ontwikkelen. De stem van onze klanten is heel belangrijk om onze software nog beter te maken!

Manfred

Manfred

Chief Technology

Met zijn lange ervaring in systeembeheer en security in het Microsoft landschap is Manfred onze technisch engineer. Emlinked draait op het modernste ERP platform wat op dit moment beschikbaar is, dit biedt veel mogelijkheden, maar ook uitdagingen. Manfred draagt er zorg voor dat wij als emlinked de veiligheid van de data van onze klanten kunnen garanderen.