Over ons

emlinked partners – Microsoft, continia, idyl

Onze partners

Emlinked is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de specialisten van vastgoedontwikkelaar DRVM en Microsoft partner faect. Onze oplossing is volledig gebouwd voor de cloud waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over updates of de back-up van uw gegevens.

Het fundament van emlinked is Microsoft Dynamics 365 Business Central, een oplossing voor bedrijfsbeheer voor kleine en middelgrote organisaties. Met Business Central, dat in hoge mate aanpasbaar is en uitgebreide functies biedt, kunnen bedrijven hun bedrijfsvoering, waaronder volledige financiële administratie, contractbeheer, projectmanagement, resources, inkoop kosten, verkoop, services en meer, beheren. Bedrijven kunnen op eenvoudige wijze functionaliteit toevoegen die relevant is voor het toepassingsgebied om zelfs aan zeer gespecialiseerde sectoren ondersteuning te bieden. Emlinked maakt gebruik van deze schitterende Microsoft mogelijkheid om Business Central volledig geschikt te maken voor vastgoedbeheer.

Emlinked is snel te implementeren, gemakkelijk te configureren en eenvoud is het leidende principe achter innovatie van productontwerp, ontwikkeling, implementatie en bruikbaarheid.

Continia Software is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Business Central, die zorgen voor volledige transparantie, zodat u zich kunt concentreren op belangrijkere zaken.

OCR scanning beschikbaar voor emlinked

Elimineer repetitieve handmatige gegevensinvoer met de intelligente OCR van Document Capture. De software vermindert het aantal fouten en bespaart u tijd door tekst te herkennen en in de juiste velden in uw Business Central te plaatsen.

Vereenvoudig uw bankprocessen

Direct Banking synchroniseert uw bankrekeningen automatisch met emlinked (Microsoft Dynamics 365 Business Central). Hierdoor werken uw inkomende en uitgaande transactieprocessen op een geïntegreerde manier. Geen bestanden meer downloaden. Geen handmatige uploads. Geen gedoe.

Direct Banking is beschikbaar in emlinked.