Altijd deskundige hulp

Support dienst

De continuïteit van jouw vastgoedbeheer is onze prioriteit. Om er voor te zorgen dat je maximale ondersteuning ontvangt bieden wij 1e lijn support. Onze support is op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur bereikbaar. Voor support rekenen wij een vast percentage van 10% over de abonnementsprijs.

Proactief beheer creëert ruimte en rust voor je relaties!

Vastgoedbeheer kan echt soepel en snel!

Bekijk de andere diensten

Uitbesteden van taken

Met alle drukte van de dag kan het natuurlijk zijn dat door tijdgebrek belangrijke taken in emlinked niet altijd de juiste aandacht kunnen krijgen. Wist je dat wij je hiermee ook kunnen helpen? Wij helpen diverse klanten met het uitvoeren van administratieve taken rondom het beheer van hun vastgoedportefeuille. Hierbij valt te denken...

Kennis is macht

Emlinked biedt diverse trainingen aan voor eigenaren, vastgoedbeheerders en administrateurs. Om het vastgoed goed te beheren en te administreren zijn enkele vaardigheden in het systeem nodig. Door een specifieke training op jouw vakgebied wordt je opgeleid om het maximale resultaat uit het gebruik van emlinked te kunnen halen.

Betaal makkelijk met een gereduceerd tarief

Betaal een lager uurtarief met onze “strippenkaart” en bespaar kosten! De besparing kan maar liefst oplopen tot 25% op het uurtarief. Je koopt vóóraf een strippenkaart met daarop een overeengekomen aantal tweedelijns support- en onderhoudsuren.