Over ons

Software gemaakt door specialisten

Emlinked is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de specialisten van vastgoedontwikkelaar DRVM en Microsoft partner faect.

Emlinked geschiedenis

Vanuit zijn eigen ervaring met de De Rotterdamse Vastgoed Maatschappij merkte Raymond Perridon, de oprichter van emlinked, dat er behoefte bestond aan een systeem waarmee je eenvoudig vastgoed kunt managen en administreren.

Door de behoefte aan een goede oplossing startte Raymond een zoektocht naar geschikte software hiervoor en besloot uiteindelijk om deze zelf te bouwen.

Deze software, met unieke mogelijkheden vanuit de cloud om zowel woningen als bedrijfsonroerendgoed (BOG) te kunnen managen, werkte zo goed dat Raymond besloot deze ook aan andere vastgoedeigenaren en beheerders aan te bieden.

over ons – Emlinked software is gemaakt door DRVM en faect

Cloud, nieuwe functionaliteit, schaalbaarheid, beschikbaarheid

Onze oplossing is volledig gebouwd in de cloud waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over updates of de back-up van uw gegevens.

Nieuwe functionaliteit wordt doorlopend toegevoegd aan de oplossing zonder dat u hier hinder van ondervind. Ons abonnementsmodel stelt je in staat zonder grote investeringen direct te profiteren van de mogelijkheden van onze software. Emlinked is ondergebracht in een Nederlands datacenter en voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen.

Zo verloopt de toegang uitsluitend over de veilige SSL verbinding en bieden we een minimale beschikbaarheid van 99,9%. Starten met emlinked.

Innovatieve samenwerking