Over ons

Lieve woorden van klanten

Hoor wat onze klanten zeggen over het werken met ons team.​

"Emlinked is de schakel tussen de beheerder en het vastgoed, de gebruiksvriendelijkheid van het systeem zorgt voor snel en soepel verlopen van de dagelijkse taken. De mogelijkheden zijn uiteenlopend en kunnen voor iedere taak en gebruiker individueel naar haar/zijn hand gezet worden, hierdoor is het systeem altijd up to date. Daarnaast is het systeem continu in ontwikkeling, eventuele aanpassingen en toevoegingen voor het verfijnen van de software wordt altijd naar geluisterd en indien mogelijk ook toegepast. Wij zijn zeer enthousiast over emlinked en raden dit ook zeker aan andere partijen aan."

Levi Bosboom

Eigenaar - Vastgoedbeheer Roterdam

"Emlinked is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk vastgoedbeheerpakket. We zijn al ruim 5 jaar een tevreden gebruiker. Mocht je toch een keer vastlopen dan is de helpdesk/support goed bereikbaar en helder in oplossingen. Als je verzoeken hebt om het gebruik te vereenvoudigen dan wordt hier zeker naar geluisterd. De responstijd wordt duidelijk gecommuniceerd en is over het algemeen heel kort."

Angelique van Doorn-Franke

Vastgoedbeheerder - Van Overhagen Vastgoed B.V.

“Als commercieel vastgoedbeheerder is emlinked voor ons een grote toegevoegde waarde. Het geleverde product is zeer goed bruikbaar voor ons bedrijf. De professionele support vanuit de emlinked organisatie is uitstekend: snel, scherp en meedenkend! Wij zijn er zeer content mee.”

Michel De Waal

Directeur - M2 Capital Real Estate B.V.

"Iets meer dan een jaar geleden hebben wij voor onze vastgoedpoot gekozen voor emlinked.
Deze keuze werd mede ingegeven doordat het een volledig in de cloud gebouwd programma is, ontwikkeld door een vastgoedontwikkelaar samen met een Microsoft softwarepartner. Een programma wat eenvoudig aangepast kan worden aan de behoefte van de klant. Wij hebben ervaren dat de medewerkers van emlinked meedenken in oplossingen en zorgen dat het programma zoveel mogelijk aan onze wensen wordt aangepast.
Het programma is overal en op alle devices goed te gebruiken. De weergave in tegels maakt dat de gegevens overzichtelijk in beeld gebracht worden.

Resume: wij hebben geen spijt van onze keuze voor emlinked."

– Baetland Vastgoed was voorheen Deen Vastgoed –

Sander Bot

Manager Vastgoedbeheer - Baetland Vastgoed B.V.